Global Village
גלובל וילג'
פארק ה Global Village – דובאי היא כפר גלובלי מכיוון שהיא מושכת מדינות מכל רחבי העולם. תושבי דובאי מגיעים מיותר מ -200 לאומים שונים ומדברים יותר מ -160 שפות. דובאי היא כפר עולמי שמקבל בברכה אנשים מכל רחבי העולם. מתרבויות, דתות ושפות שונות, דובאי היא כור היתוך של אנשים שונים מרקעים שונים. דובאי הייתה פעם עיר שבקושי הייתה ידועה לשאר העולם. אך במהלך העשורים האחרונים הצליחה דובאי לצמוח לאחת הערים המוכרות ביותר בעולם. כיום מתגוררים בו למעלה מ -2 מיליון אנשים מכל רחבי העולם. העיר מושכת אליה אנשים מכל רחבי עסקים, כנסים וחופשות.
הכפר העולמי דובאי מארח מגוון אירועים במהלך השנה בחגיגות עם מופעי זיקוקים, קונצרטים, פסטיבלי אוכל ועוד ועוד!
הכפר הגלובלי נמצא במתחם ענקי בקרבת גן הפרחים שבו ישנם מתחמים לפי מדינה של עשרות מדינות בעולם בכפר הגלובלי בדובאי, המייצגים 78 מדינות ברחבי העולם. כל מתחם מעוצב בהתאם למדינה ומוכר מצרכים מזכרות של המדינה, והכי חשוב אוכל מקומי ואותנטי של המדינה!
האטרקציות בכפר מגוונות ומייצגות היבטים שונים של תרבויות מכל רחבי העולם. הכפרים מאורגנים לפי מדינה או אזור, למשל, יש כפר סין, כפר אפריקאי, כפר ערבי וכן הלאה. ישנם גם כפרים המייצגים היבטים אחרים כגון תרבויות מזון או עבודות יד.
במקום מתקיימים מופעי תרבות וקרנבל, תיאטרון ילדים, מופע פעלולים ומזרקות אש, דוכני אוכל לאורך הרחוב המרכזי, בזאר צ’אט הודי ושוק צף. יש גם אזור הקרנבל הענק עם המון רכיבות מופעי רכיבת אופנועים.
מומלץ להגיע באזור השקיעה ולראות את הפארק גם ביום וגם בלילה וכמובן לבוא רעבים ולטעום מנות בכל מדינה. עלות כניסה למתחם כ-15 דירהם לאדם. הזמן שמומלץ להקדיש למקום: לפחות ערב שלם אחד (חלקכם גם תחזרו לפעם שנייה)
מידע על האטרקציה
- אטרקציית חובה לא לפספס!
- אין צורך להזמין מראש כרטיס
- הפארק פעיל מאזור סוף חודש אוקטובר ועד לחודש אפריל (משתנה בהאם למזג האוויר)
- הכניסה חינם לבעלי מוגבלות ומלווה נוסף.
- גילאי פעילות: מתאים לכל גיל.
- בימים שבת עד רביעי 16:00-24:00 בימים חמישי ושישי 16:00-1:00
- יום שני - יום משפחות, הכוונה שאין כניסה לגברים לבד.
- מחיר כרטיס 15 דירהם
- קישור לגוגל מפות.