אירוח בשבת וחג
"שערי מזרח"
חזון קהילת שערי מזרח בראשות הרב עבאדי דוגלת בדו-קיום וקבלה תוך שיתוף חיים הרמוניים בין קהילות דתיות שונות.
אמונתנו באל האחד והיחיד, דבקות איתנה בערכי המשפחה, המסורות והמנהגים, הכבוד שלנו לקדושת החיים ולכבוד האדם. אלו רק כמה דוגמאות קטנות למשותף התיאולוגי והמסורתי הרב בין יהדות לאסלאם, בין ערבים ליהודים
שערי המזרח, הוא המקום שבו השמש זורחת ומאירה את כוכב הלכת שלנו. זה ממזרח לארץ ישראל, לשם מופנות תפילותינו. היא מרמזת גם על הימצאות בחלק המזרחי של כדור הארץ, אבל הכי חשוב לציין את השאיפות והרמיזה שלנו שהקהילה הזו משמשת למעשה שער פתוח למזרח, במיוחד ל"שערי המזרח" של בית המקדש שם. על פי המסורת, משם ייכנסו אליהו הנביא והמשיח כשהם יביאו את הגאולה האולטימטיבית.
המניין האורטודוקסי "שערי מזרח" נוסד ע"י הרב ד"ר אלי עבאדי, אשר דובר 6 שפות כמו גם את השפה הערבית, נולד בביירות שבלבנון, ועזב עם משפחתו למקסיקו, ובסופו של דבר התיישב בארצות הברית. עבאדי נצר לשושלת רבנית ארוכה ומכובדת שראשיתה בספרד ובצרפת מהמאה ה -15 .הוא מייסד ורב בית הכנסת המרכזי במנהטן ומשמש גם כפרופסור במכללה ליהדות ספרדית, היסטוריה, פילוסופיה ומשפט והלכה יהודית.
התפילות במניין בנוסח ספרדי, ומתקיימות בוילה שבשכונת ג'ומיירה(villa 77 AL Tenkaasa) הקהילה מזמינה את הציבור הרחב לתפילות וארוחות בשבתות ובחגים, ניתן להתארח במלונות הסמוכים לוילה ולהגיע לתפילות וארוחות . הקהילה ידועה בקבלת הפנים החמה לכל המשתתפים והאורחים בתפילות, שיעור תורה וארוחות. בנוסף המניין בקהילה מאפשר אירוח משלחות וחגיגות משפחתיות.
אירוח ולינה בשבת בדובאי
קהילת שערי מזרח נמצאת במיקום יוקרתי ואייקוני בסמוך למלונות הטובים ביותר בדובאי ובסמיכות למלון בורג' אל ערב וחוף הים, הקהילה מורכבת ממשפחות רבות מרחבי העולם. בית הכנסת מוכן לקבל את פני כל המעוניינים לבלות שבת בדובאי בקרב הקהילה היהודית החדשה והצומחת באמירויות.
בסביבת הוילה בו מתקיים המניין תוכלו למצוא מספר מלונות במרחק הליכה שבו תוכלו להתארח:
Jumeirah Beach Hotel , Jumeira Al Naseem , Lemon Tree Hotel , Madinat Jumeirah (מצורף קישור למלונות)
מחיר סעודות שבת וחג
- מחיר סעודת שבת 60 דולר למבוגר
- מחיר סעודת שבת 30 דולר לילד בגיל 3-12.
דרכי תקשורת לנציג הקהילת "שערי מזרח"
- ואצאפ- 97150102515+
- אימייל - RavMD1@gmail.com